The Sun: Un grup de români fură crapi din iazuri şi se laudă cu ei pe Facebook înainte de a-i mânca

Mai mulți români pescuiesc ilegal în Marea Britanie şi se laudă zgomotos cu peştii în postări pe Facebook, potrivit unor pescari britanici furioşi. Pescarii, de la „Royal Forest of Dean Angling Club” more | mai mult»

8 Feb 2018 – Ro-Win Eveniment in Londra

Echipa Ro-WIN alături de invitații săi îți oferă toate informațiile necesare cu privire la programul de finanțare Diaspora Start-Up în România și oportunitățile de parteneriat și antreprenoriat. AGENDA : 18:00 – 18:30 more | mai mult»

Sunday Express. ‘Stop Christmas’ Protestors in Romania tear down festive market in violent clashes with riot police

Protestors began to dismantle the scaffolding and fences for the fair on Victory Square, Bucharest, before being grappled by riot police and pinned to the floor. Demonstrators chanted “We won’t give Victory more | mai mult»

Stand românesc la Târgului Internaţional – World Travel Market (WTM), Londra 2017

În perioada 6-8 noiembrie, la centrul expoziţional Excel, se desfăşoară cea de a 37-a ediţie a Târgului Internaţional – World Travel Market (WTM), Londra 2017. România este prezentă la această ediţie cu more | mai mult»

Un vasluian găsit beat şi cu ochii vineţi într-o curte din Londra spune că nu-şi aduce aminte cum a ajuns în Anglia

Un cetăţean originar din judeţul Vaslui ar fi ajuns la o unitate spitalicească din Anglia după ce a fost găsit beat şi bătut în curtea unor englezi. Mihai Danciu este originar dintr-un more | mai mult»

Marea Britanie se angajează să ofere suport financiar în valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici și pe importatorii români să își intensifice schimburile comerciale.

Pentru prima dată, aceste fonduri vor fi acordate în lei, a anunțat un comunicat al Ambasadei Marii Britanii la București, care îl citează pe ministrul secretar de stat britanic pentru Comerț Greg more | mai mult»

Panică în Birmingham: Un bărbat înarmat cu un cuțit a încercat să atace mai multe persoane

Poliția din Birmingham a arestat vineri un bărbat care a încercat să atace mai multe persoane cu un cuțit în centrul orașului britanic, anunță Mirror. Filmări apărute pe rețelele sociale îl arată more | mai mult»

Români la cules de salata în Lincolnshire: … ca și cum problemele societății britanice ar dispărea în mod magic, dacă ar fi mai puțini căpșunari români

Harvesting lettuce in Lincolnshire: ‘… as if society’s woes would magically disappear if only there were fewer Romanians picking strawberries. This Brexit leak shines a light on our collective lunacy about immigration. more | mai mult»

Romania în faliment, acum si în presa britanica. Minister quits after saying Romania can’t afford wages

BUCHAREST, Romania (AP) – Romania’s defense minister has resigned after suggesting there are insufficient funds to pay the salaries of service members and defense ministry employees. Prime Minister Mihai Tudose said Tuesday more | mai mult»

Dragnea, mars afara ! PSD, CIUMA ROSIEEE ! Presa din Marea Britanie : Romania. Protests held in 6 cities over judicial changes

BUCHAREST, Romania (AP) — More than 1,000 people have participated in protests in Romania’s capital and other cities to show opposition to against proposed changes to the judicial system. Demonstrators gathered outside more | mai mult»

Ineptiile lui 2Dose(a se citi „TwoDose”) si ale lui Daddy Dragnea au ajuns în presa din Marea Britanie

Romanian government may cut private pension contributions. BUCHAREST, Aug 25 (Reuters) – Romania was analysing whether to cut contributions to mandatory private pension schemes from next year and redirect some of the more | mai mult»

Amenințarea terorismului islamist va persista în Marea Britanie încă 20-30 de ani, estimează fostul director al MI5

Marea Britanie se va confrunta cu problema terorismului islamist decenii de acum înainte, aceasta fiind o problemă ”pentru o generație”, a estimat fostul director general al serviciului britanic de informații interne MI5, more | mai mult»

Doi frați din Galați fac peste 8 milioane de euro pe an din croissante pe care le vând până în Marea Britanie

Undeva, într-o comună din Galați, în locul care a aparținut odinioară unei crame, se află acum fabrica fraților Emil și Valentin Ancuța, unde sunt „dospite“ aproape cinci milioane de croissante lunar. Dar cum au reușit să facă producție doi TCM-iști cu expe­riență more | mai mult»

Atacuri armate și atentate teroriste în Marea Britanie (cronologie, 2013-2017)

Cel puțin șase persoane au fost ucise la Londra, în seara zilei de 3 mai 2017, într-un atac terorist ce a avut loc în zona Podului Londrei, a informat poliția britanică. Mark more | mai mult»

Competitia intre firmele de transfer de bani , devine nucleara

Firmele de trimis de bani in alte tari,au inceput o lupta interna pentru a castiga o piata care valoreaza in jur de £390 miliarde de lire anual la nivel global. Companiile traditionale more | mai mult»

Marea temere a romanilor care muncesc in Marea Britanie dupa ce UK va parasi oficial UE: „M-a facut sa ma simt inferioara”

Romanii care muncesc in Marea Britanie se tem ca vor fi discriminati, dupa ce Regatul va parasi oficial Uniunea Europeana. Premierul Theresa May a anuntat luni ca va invoca mult mediatizatul Articol more | mai mult»

Avertisment pentru românii din Marea Britanie, după Brexit: Autoritățile române îi îndeamnă să își rezolve actele de ședere

Avertisment pentru românii din Marea Britanie, după Brexit. Aceștia sunt sfătuiți de Ambasada României la Londra să își rezolve problemele legate de ședere, în contextul Brexit-ului, adică să obțină certificatul de înregistrare more | mai mult»

Relatiile comerciale dintre Romania si Marea Britanie nu par afectate de Brexit. Ce a declarat ambasadorul britanic

Brexitul nu pare sa afecteze relatiile comerciale dintre Romania si Marea Britanie. Peste un sfert din hainele care ajung in magazinele noastre provin din Anglia. Si nu vorbim doar de lucuri noi, more | mai mult»

The Guardian, Daily Mail, BBC, TOATA massmedia din UK le arată britanicilor cei 5 viitori pârnăiași ai României

Romania crisis deepens as anti-corruption protest enters fourth day Emergency government decree to decriminalise official misconduct ‘not constitutional’, say key government allies. Protesters hold effigies depicting members of Romania’s leftist Social Democrat more | mai mult»

 

Actualizare. 28.000 de romani arestati in UK in ultimii cinci ani. Oficial sint peste 70.000 de romani

28,000 Romanians are held for crimes in UK over 5 years… and there are only 68,000 of them living here!

 • Romanians came second on the list of foreign nationals arrested by police
 • Poles came top in the list but there are half a million in the UK
 • Figures will cause concern ahead of relaxing of border controls next year
 • Romanian prime minister said his compatriots will ‘not rush’ to Britain

Romanians come second on the list of foreign nationals arrested by police for serious crimes, police have revealed.

 

Nearly 28,000 have been held for serious offences in London over the past five years, including violence and sex crimes.

 

That is the equivalent of 15 Romanians being held by the police every day. There are only estimated to be 68,000 living in the UK.

It puts Romania second only to Poland in the list of countries with the most citizens arrested in London – but there are around half a million Poles in Britain.


Pickpocket: Romulous Rostas, 18, and his family preyed on train passengers as they slept. They built five mansions in Romania, right, and spent proceeds on designer clothing and luxury cars

Comentarii

Comentarii

3 Responses to Actualizare. 28.000 de romani arestati in UK in ultimii cinci ani. Oficial sint peste 70.000 de romani

 1. Buna dimineata Domnilor parlamentari ,guvernati si dm ministri si romanilor din uk .As dori sa fac o precizare care sa ramina totusi valabila nu amestecati adevaratii romani cu romii tigani care sunt cu adevarat pleava societatii dar si aici sunt doua categorii de romi
  si doresc sa specific sunt romii care sunt educati prin scoli inalte si care au facut cinste tarii noastre si am sa dau exemple :GEONI RADUCANU CUNOSCUT SI PESTE HOTARE CINTARET DE JAZZ,ION LANCEANU, GICA PETRESCU CARE SAU FACUT CUNOSCUTI PESTE HOTARE CU MUZICA LOR ,AURA URZICEANU DEASEMENEA CINTA MUZICA JAZZ SI AS CONTINUA ,,,,,RMANII SUN O CATEGORIE DE OAMENI CAR SUNT MUNCITORI SI ONESTI CINSTITI,CATEGORIEA DE TIGANI ROMI CARE SUNT INVATATI DAR ACEASTA CATEGORIE SE NUMESC TIGANI ROMI ROMANIZATI SI IN ULTIMUL RIND CARE NU NE FAC CINSTE DELOC TARII NOASTRE SI NE TRAG IN JOS SUNT TIGANII ROMI CARE SE OCUPA CU FURTURI TRANSPORT DE CARNE VIE ADICA PROSTITUTIE SI ALTE LUCRURI
  DE LE GRANITA AR TREBUI CERCETATI ACEASTA CATEGORIE DE OAMENI SI URMARITI PT CA SA SE DIMINUEZE ACEST CONFLICT
  INTRADEVAR SUNTEM IN SECOLUL 21 DAR ASTA NU NE IMPEDICA CU NIMIC SA ASPRIM LEGEA PT CEI CARE O MERITA SI CE CARE VOR SA MUNCEASCA SA-I LASAM IN PACE

 2. si in tara ar trebui facut control sa dovedeasca unde au cistigat aitia bani de si-au facut asa palate ca acestea nu sunt case sincer eu ma chinui de vreo trei ani sa imi adun citeva mii de pounds ca sa-mi cumpar o casuta la mine la tara in rominia si fac economii setioase iar ei au palate vile spontuase si daca ii luam la verificat se spune ca facem rasism nu dragii mei sa facem lumina in toata treaba asta sincer dragi drmani de pretutindeni

 3. mii de scuze pt greselile de ortografie dar am plins de ceea ce se spune despre romani ma doare sufletu sa tot citesc zilnic despre noi caeste lucruri zilnic suntem batuti cu pietre si notoi bagati in aceeasi oala si amestecati ca la ghiveciul de legume chiar mai rau.o zi frumoasa sa aveti

Lasati un comentariu

%d blogeri au apreciat: