The Sun: Un grup de români fură crapi din iazuri şi se laudă cu ei pe Facebook înainte de a-i mânca

Mai mulți români pescuiesc ilegal în Marea Britanie şi se laudă zgomotos cu peştii în postări pe Facebook, potrivit unor pescari britanici furioşi. Pescarii, de la „Royal Forest of Dean Angling Club” more | mai mult»

8 Feb 2018 – Ro-Win Eveniment in Londra

Echipa Ro-WIN alături de invitații săi îți oferă toate informațiile necesare cu privire la programul de finanțare Diaspora Start-Up în România și oportunitățile de parteneriat și antreprenoriat. AGENDA : 18:00 – 18:30 more | mai mult»

Sunday Express. ‘Stop Christmas’ Protestors in Romania tear down festive market in violent clashes with riot police

Protestors began to dismantle the scaffolding and fences for the fair on Victory Square, Bucharest, before being grappled by riot police and pinned to the floor. Demonstrators chanted “We won’t give Victory more | mai mult»

Stand românesc la Târgului Internaţional – World Travel Market (WTM), Londra 2017

În perioada 6-8 noiembrie, la centrul expoziţional Excel, se desfăşoară cea de a 37-a ediţie a Târgului Internaţional – World Travel Market (WTM), Londra 2017. România este prezentă la această ediţie cu more | mai mult»

Un vasluian găsit beat şi cu ochii vineţi într-o curte din Londra spune că nu-şi aduce aminte cum a ajuns în Anglia

Un cetăţean originar din judeţul Vaslui ar fi ajuns la o unitate spitalicească din Anglia după ce a fost găsit beat şi bătut în curtea unor englezi. Mihai Danciu este originar dintr-un more | mai mult»

Marea Britanie se angajează să ofere suport financiar în valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici și pe importatorii români să își intensifice schimburile comerciale.

Pentru prima dată, aceste fonduri vor fi acordate în lei, a anunțat un comunicat al Ambasadei Marii Britanii la București, care îl citează pe ministrul secretar de stat britanic pentru Comerț Greg more | mai mult»

Panică în Birmingham: Un bărbat înarmat cu un cuțit a încercat să atace mai multe persoane

Poliția din Birmingham a arestat vineri un bărbat care a încercat să atace mai multe persoane cu un cuțit în centrul orașului britanic, anunță Mirror. Filmări apărute pe rețelele sociale îl arată more | mai mult»

Români la cules de salata în Lincolnshire: … ca și cum problemele societății britanice ar dispărea în mod magic, dacă ar fi mai puțini căpșunari români

Harvesting lettuce in Lincolnshire: ‘… as if society’s woes would magically disappear if only there were fewer Romanians picking strawberries. This Brexit leak shines a light on our collective lunacy about immigration. more | mai mult»

Romania în faliment, acum si în presa britanica. Minister quits after saying Romania can’t afford wages

BUCHAREST, Romania (AP) – Romania’s defense minister has resigned after suggesting there are insufficient funds to pay the salaries of service members and defense ministry employees. Prime Minister Mihai Tudose said Tuesday more | mai mult»

Dragnea, mars afara ! PSD, CIUMA ROSIEEE ! Presa din Marea Britanie : Romania. Protests held in 6 cities over judicial changes

BUCHAREST, Romania (AP) — More than 1,000 people have participated in protests in Romania’s capital and other cities to show opposition to against proposed changes to the judicial system. Demonstrators gathered outside more | mai mult»

Ineptiile lui 2Dose(a se citi „TwoDose”) si ale lui Daddy Dragnea au ajuns în presa din Marea Britanie

Romanian government may cut private pension contributions. BUCHAREST, Aug 25 (Reuters) – Romania was analysing whether to cut contributions to mandatory private pension schemes from next year and redirect some of the more | mai mult»

Amenințarea terorismului islamist va persista în Marea Britanie încă 20-30 de ani, estimează fostul director al MI5

Marea Britanie se va confrunta cu problema terorismului islamist decenii de acum înainte, aceasta fiind o problemă ”pentru o generație”, a estimat fostul director general al serviciului britanic de informații interne MI5, more | mai mult»

Doi frați din Galați fac peste 8 milioane de euro pe an din croissante pe care le vând până în Marea Britanie

Undeva, într-o comună din Galați, în locul care a aparținut odinioară unei crame, se află acum fabrica fraților Emil și Valentin Ancuța, unde sunt „dospite“ aproape cinci milioane de croissante lunar. Dar cum au reușit să facă producție doi TCM-iști cu expe­riență more | mai mult»

Atacuri armate și atentate teroriste în Marea Britanie (cronologie, 2013-2017)

Cel puțin șase persoane au fost ucise la Londra, în seara zilei de 3 mai 2017, într-un atac terorist ce a avut loc în zona Podului Londrei, a informat poliția britanică. Mark more | mai mult»

Competitia intre firmele de transfer de bani , devine nucleara

Firmele de trimis de bani in alte tari,au inceput o lupta interna pentru a castiga o piata care valoreaza in jur de £390 miliarde de lire anual la nivel global. Companiile traditionale more | mai mult»

Marea temere a romanilor care muncesc in Marea Britanie dupa ce UK va parasi oficial UE: „M-a facut sa ma simt inferioara”

Romanii care muncesc in Marea Britanie se tem ca vor fi discriminati, dupa ce Regatul va parasi oficial Uniunea Europeana. Premierul Theresa May a anuntat luni ca va invoca mult mediatizatul Articol more | mai mult»

Avertisment pentru românii din Marea Britanie, după Brexit: Autoritățile române îi îndeamnă să își rezolve actele de ședere

Avertisment pentru românii din Marea Britanie, după Brexit. Aceștia sunt sfătuiți de Ambasada României la Londra să își rezolve problemele legate de ședere, în contextul Brexit-ului, adică să obțină certificatul de înregistrare more | mai mult»

Relatiile comerciale dintre Romania si Marea Britanie nu par afectate de Brexit. Ce a declarat ambasadorul britanic

Brexitul nu pare sa afecteze relatiile comerciale dintre Romania si Marea Britanie. Peste un sfert din hainele care ajung in magazinele noastre provin din Anglia. Si nu vorbim doar de lucuri noi, more | mai mult»

The Guardian, Daily Mail, BBC, TOATA massmedia din UK le arată britanicilor cei 5 viitori pârnăiași ai României

Romania crisis deepens as anti-corruption protest enters fourth day Emergency government decree to decriminalise official misconduct ‘not constitutional’, say key government allies. Protesters hold effigies depicting members of Romania’s leftist Social Democrat more | mai mult»

 

Daca pentru italieni am devenit popor de hoti si criminali, nici Marea Britanie nu se lasa mai prejos…

Members of the Roma minority have attempted to travel to Great Britain, photo: CTKSubit, britanicii si-au dat seama ca nu-si mai pot permite sa intretina rromii care se stabilesc in orasele lor, cu atat mai mult cu cat banii ar putea fi folositi pentru ingrijirea batranilor sau pentru a fi angajati paznici in parcari. In timp ce intreaga Europa fierbe, romanii isi vad linistiti de "treburi", continuand seria de atacuri si jafuri.  In acest timp, autoritatile condamna ferm actele, dar nu rezolva ferm problemele! Iar o parte din politicienii din Italia fac declaratii prin care incurajeaza xenofobismul

Anglia iese la atac: "Ne costa prea mult rromii vostri!"

Coincidenta sau nu, in acelasi timp cu tragicele evenimente din Italia, in ziarul "Daily Mail" din Marea Britanie a fost publicat un amplu reportaj despre costurile la care sunt supusi englezii pentru a-i intretine pe romanii de etnie rroma.

Intitulat  "Adevaratul si socantul cost al imgrantilor", articolul incepe cu prezentarea unui englez de 73 de ani, bolnav de inima nedrepatit de autoritati, deoarece pentru acesta nu se gasesc banii necesari unui aparat de care ar avea mare nevoie. Autorul reportajului mentioneaza ca in aceasta situatie sunt mai multi astfel de batrani din orasul Slough. De asmenea, autoritatile nu gasesc bani nici pentru repararea drumurilor sau pentru a angaja paznici care sa pazeasca parcarile. La intrebarea "De ce?", autorul gaseste repede raspunsul: din cauza romanilor! Acesta spune chiar raspicat ca orasul Slough nu-si mai permite sa intretina imigrantii.

Members of the Roma minority have attempted to travel to Great Britain, photo: CTKRromii vin pachete, pachete, in camioane

"Romanii de etnie rroma sunt adusi in remorcile camioanelor. Acestia au inceput sa soseasca inca din 2001 insa in ultimele luni mai mult de 88 de membri ai clanului, mai ales copii, s-au prezentat pe treptele primariei. Sase au copii iar sapte sunt insarcinate. In plus, consiliul mai are 55 de copii de intretinut", descrie autorul articolului situatia din oras. Conform legii, autoritatile sunt obligate sa intretina minorii sub 18 ani, "cu toate ca cei mai multi sunt analfabeti si nu pot fi inclusi in sistemul educational", adauga ziaristul. Ingrijirea fiecarui copil rrom costa autoritatile 220 de lire pe saptamana. Insa la sfarsitul anului, nota de plata va fi de 500 de mii de lire sterline iar anul viitor va depasi un milion, deoarece vor aparea si mai multi rromi, averizeaza jurnalistul. "Cate servicii sociale vom fi nevoiti sa mai platim pentru acestia?", se intreaba retoric acesta….

aticol complet la : 9AM.ro

Comentarii

Comentarii

Lasati un comentariu

%d blogeri au apreciat: